Koeriersdiensten PDF Afdrukken E-mail

Eén telefoontje is genoeg
Als direct-koerier nemen wij uiteraard onmiddellijk al uw spoedzendingen aan. U neemt telefonisch contact met ons op en geeft het gewicht en de inhoud van het te vervoeren pakket of zending door. Daarbij noemt u de plaats en postcode van laden en lossen. Met een geavanceerd systeem berekenen wij meteen de vervoersafstand, rijtijd en het tarief. Deze manier van werken stelt u in de gelegenheid concrete afspraken te maken met uw relaties over de tijd waarop u het materiaal laat bezorgen. Onze wagens zijn standaard uitgerust met een alarminstallatie, een navigatie- en track en tracesysteem. Daar wij flexibel zijn in het in te zetten vervoermiddel, kunnen we afhankelijk van de situatie een grotere of juist kleinere en snellere wagen gebruiken.

 

 

Gespecialiseerd in koeriersdiensten door de hele Benelux!
Met een accurate werkwijze staan wij garant voor een snel en professioneel vervoer. Van het laadadres rijden wij direct naar de gewenste bestemming, zonder omwegen. Met deze door-to-door-delivery kunnen wij aankomsttijden garanderen. Dat betekent duidelijkheid voor u én voor de ontvanger van het materiaal.

 

Tarieven
Voor kilometerprijzen en overige tarieven of een offerte op maat  kunt u met ons contact opnemen.

 

Wachttijden
Het is van belang dat wij adequaat en zonder wachttijden kunnen werken. Indien wachttijden oplopen tot langer dan 15 minuten, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Veel voorkomende oorzaken van wachttijden zijn laden en/of lossen, administratieve handelingen en onvoorziene stagnatie ter plaatse.