Postvervoer PDF Afdrukken E-mail

De post breng- en haalservice
Ondernemingen hebben dagelijks met inkomende en uitgaande post te maken. Orion Koeriersdiensten biedt deze bedrijven een ideale en betaalbare dienstverlening aan. Wij bezorgen de aan de postbus geadresseerde bedrijvenpost op het vestigingsadres en halen de uitgaande post van het bedrijf op. Dit alles op vaste tijden en tegen lage tarieven!

 

Indien er sprake is van intern postvervoer tussen meerdere vestigingen en/of pakketvervoer op vastgestelde tijden, dan is dit wellicht aanleiding dat stukje bedrijfsvoering op een efficiëntere en kostenbesparende manier uit te besteden. Elke servicedienst wordt afzonderlijk aangeboden en kan geheel op ieders persoonlijke wensen worden afgestemd.

 


De brengservice
Als een onderneming beschikt over een postbus dan bezorgt Orion Koeriersdiensten de ontvangen post op het vestigingsadres. Elke morgen worden alle postzendingen die op het postbusnummer binnenkomen (inclusief aangetekende stukken), op het overeengekomen tijdstip door onze chauffeur aangeleverd

 


De haalservice
De uitgaande post van het bedrijf wordt op het einde van de werkdag opgehaald door Orion Koeriersdiensten. Dit gebeurt uiteraard op het door de ondernemer gewenste tijdstip. Elke werkdag wordt in één vast tijdvak tussen 16.00 uur tot 18.30 uur (met een tijdsinterval van een half uur en een maximum van 2 postzakken) de uitgaande bedrijvenpost opgehaald. Het is natuurlijk in ieders belang dat de post op het overeengekomen tijdstip gereed is. Losse postzendingen dienen wel te worden gesorteerd en gebundeld.

 

 

Tarieven 
Voor tarieven of een offerte op maat  kunt u met ons contact opnemen.